PUH.lv » Sado-mazo » Anāli

Ievietots: 8 jan. | Lasīts: 43 | Sludinājuma ID: #7604313

Anāli (43 gadi)

Ir vajadziga simpatiska meitene, sieviete ko regulari var izmantot anali. Atrasanas vieta 100km radiusa ap Rigu. Нужна симпотичная девушка, женщина которую регулярно пользовать анально и не только.
Sludinājuma ID #7604313
Vārds Anāli
Vecums 43
Pilsēta lv
E-pasts gri***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 8 jan.
Lasīts 43

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

8 jan.

€€€€ (39)

Meitenei naudas balva par oralo un analo seksu..
8 jan.

Piedāvaju Sevi (51)

Piedāvājums domāts tikai vīriešiem vecākiem par 25 gadiem. Esmu gara auguma un ar apaļumiem. Labprāt izpildu vīrieša vēlmes un pavēles. Patīk dažādas pozas un sūkaju ar prieku. Nemeklēju ne vardarbību ne rupjību tikai seksu ar prasīgu vīrieti, kuŗš zina ko vēlas.. Sekss tikai ar prezervatīvu, bet mutē varēsi mani drāzt bez tā. Dirsā neesmu ņēmta un neviens arī to nav pierunajis darīt. Diez vai arī tam piekristu. Vieta pie manis, jo savā dzīvoklī jūtos drošāk. Esmu Rīgā. Foto sludinājumā mans.
8 jan.

Toy Bottom (40)

Представь, что у тебя есть игрушка. Тайная игрушка о которой никто не знает. Тайный любовник, паж, слуга, друг, назови его как хочешь. Он солидный, он умен и образован, симпатичен, ухожен, но в определенные моменты по договоренности он и его тело принадлежат тебе. Ты можешь сама решать, стоять ли ему или лежать, говорить ему или молчать. В жизни он силен и властен, но с тобой он в твоей власти. А твоя власть безгранична. Хочешь узнать как долго он может не издать писка, пока ты делаешь ему больно? Может ли он кончить за 30 секунд по приказу или наоборот не кончать несмотря на ни на что? Может ли он стоять час на коленях или быть подставочкой для ног? Или пусть начистит обувь и принесет чай! Он твой! Хочешь - трахай его, хочешь - пусть он трахает тебя! Ты хозяйка! Ты бы хотела себе такую Игрушку?
8 jan.

Нужен парень

Слуга раб по приказу ищет для Госпожи парня для проведения досуга Госпожи и дрессировки ее слуг. Госпоже 28 лет, слуге 35.
Домина 2
8 jan.

Домина

Красивая леди приглашаю вас в гости на : Незабываемый Страпон, Порка, Футфетиш, Фейсситтинг, , Трамплинг, Унижение, Продувающая мастурация, Золотой дождь, Программа ваших фантазий. На звонки отвечаю только Т 20" 47" 00" 62
8 jan.

Dom sievieti

Vajadzīga dom sieviete kura var dominēt, pakļaut, izmantot, nežēlīgi pļaukāt, sist citu sievieti-kuci. Kuce kopta, simpātiska. 37/ 164/ 55/ 2 Es vīrietis arī piedalos. Drāzīšu, sitīšu kuci. Sex ar tevi tikai ja TU to gribēsi. Tevi arī gribam koptu, simpātisku. Ja interesē-tad droši dod ziņu un pastāstīšu sīkāk.
8 jan.

Dom sievieti

Vajadzīga dom sieviete kura var dominēt, pakļaut, izmantot, nežēlīgi pļaukāt, sist citu sievieti-kuci. Kuce kopta, simpātiska. 37/ 164/ 55/ 2 Es vīrietis arī piedalos. Drāzīšu, sitīšu kuci. Sex ar tevi tikai ja TU to gribēsi. Tevi arī gribam koptu, simpātisku. Ja interesē-tad droši dod ziņu un pastāstīšu sīkāk.
8 jan.

Послушный мазохист (37)

Послушный мазохист познакомится с женщиной или группой, чтобы составить пару. Цель пары - посещение свингеров и других тематических мероприятий в ЛВ и за границей, знакомство с другими парами или мужчинами и женщинами индивидуально, без рекламы. Может быть, пока у меня нет собственного партнера, какая-то женщина или пара хотят научить меня быть правильным и воспитанным рогоносцем? Paklausīgs mazohists pāra izveidošanai iepazīsies ar sievieti vai grupiņu. Pāra mērķis kopistiski apmeklēt svingeru un citus tematiskus pasākumus LV un ārzemēs, tikties ar citiem pāriem vai vīriešiem un sievietēm individuāli, bez komercijas. Varbūt kamēr man nav pašam savas partneres kāda sieviete vai pāris grib mani apmācīt būt pareizam un labi audzinātam kukoldam?
Uzaicinam Paklausīgu (50 gadi) 2
8 jan.

Uzaicinam Paklausīgu (50)

Ģimenes pāris pakļauj vīriešus , liek laizīt un sūkāt. Drāžam arī dirsā ar straponu un vīrs ar pimpi. Vieta pie mums. Rīga. Dārgi
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

EdLiepaja (33)

Liepāja un rajons 250€. Meklēju sievieti patīkamai un kaislīgai laika pavadīšanai. Nedaudz izrauties no ikdienas rutīnas. Vēlams parasta meitene, nevis “profesionāla” ikdienas darbone. Konfidenciāli. Ir auto un visas pārējās iespējas arī kaut kur aizbraukt.
Šodien 13:11

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt