SestdienašŸ”„

"INCOGNITO" Svingeru mix ballÄ«te Katru sestdienu 21:00-8:00 Tiek gaidÄ«ti jauni cilvēki (vÄ«rieÅ”i, sievietes, pāris, biseksuāli); Apģērba kods: INCOGNITO (apģērbā kaut kas sarkans); Nāc agri: Vakars sākas ar spēli!!! Alfrēda Kalniņa ielā 4
Bunkuru kruīza bārs!!!


"INCOGNITO" Swinger mix party Every Saturday 21:00-8:00 New people are welcome (male, female, couple, bisexual); Clothing code: INCOGNITO (something red in clothes); Come early: The evening starts with a game!!!
Alfreda Kalniņa street 4
Bunker Cruise Bar!!!


Š˜ŠŠšŠžŠ“ŠŠ˜Š¢Šž" Š”Š²ŠøŠ½Š³ŠµŃ€ŃŠŗŠ°Ń Š¼ŠøŠŗс-Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€ŠøŠ½ŠŗŠ° ŠšŠ°Š¶Š“ую суŠ±Š±Š¾Ń‚Ńƒ 21:00-8:00 ŠŠ¾Š²Ń‹Šµ Š»ŃŽŠ“Šø ŠæрŠøŠ²ŠµŃ‚стŠ²ŃƒŃŽŃ‚ся (Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š°, Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š°, ŠæŠ°Ń€Š°, Š±ŠøсŠµŠŗсуŠ°Š»); ŠšŠ¾Š“ Š¾Š“ŠµŠ¶Š“ы: INCOGNITO (чтŠ¾-тŠ¾ ŠŗрŠ°ŃŠ½Š¾Šµ Š² Š¾Š“ŠµŠ¶Š“Šµ); ŠŸŃ€ŠøхŠ¾Š“ŠøтŠµ ŠæŠ¾Ń€Š°Š½ŃŒŃˆŠµ: Š’ŠµŃ‡ŠµŃ€ Š½Š°Ń‡ŠøŠ½Š°ŠµŃ‚ся с ŠøŠ³Ń€Ń‹!!! уŠ»ŠøцŠ° ŠŠ»ŃŒŃ„Ń€ŠµŠ“Š° ŠšŠ°Š»Š½ŠøŠ½Ń 4
Š‘ŃƒŠ½ŠŗŠµŃ€ ŠšŃ€ŃƒŠøŠ· Š‘Š°Ń€!!!

Price:

Pāris (lÄ«dz plkst. 23:00) - 10ā‚¬
Pāris (pēc 23:00) - 20ā‚¬
VÄ«rietim vienatnē - 50ā‚¬
Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS
Atvērts pasākums-nav jāpierakstās!!!
Bunker Cruising bar
Alfrēda Kalniņa iela 4!!!
  • SestdienašŸ”„ (Foto!) vēlas sado-mazo iepazÄ«Å”anās (#8086055)
Sludinājuma ID #8086055
Vārds SestdienašŸ”„
Pilsēta Rīga, Centrs
E-pasts cru***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Vakar 22:27
Lasīts 13

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Vakar 22:04

Kvadrobers iesācējs (37)

Meklēju bargu saimnieci vai saimnieces, Pirmo sesiju gribētos saudzējoÅ”u. Bez komercijas.
Vakar 21:57

Prombūtnē: Vakar 21:58Haris (57)

Vēlos iepazīties ar sievieti, kura vēlas būt mistress lomā.
Vakar 21:48

Å onakt (39)

ÄŖsā nakts sadomazo sesija - pēriens, pazemojumi, ZL, minets un kas vairāk, ja patiksiet.
Vakar 21:45

ŠŸŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½Ń‹Š¹ Š¼Š°Š·Š¾Ń…Šøст (37)

An experienced sub offers a great opportunity to practice the skills of a Strong Lady on yourself, no previous experience is necessary, you can be one or more ladies. ŠžŠæытŠ½Ń‹Š¹ сŠ°Š± ŠæрŠµŠ“Š»Š°Š³Š°ŠµŃ‚ ŠæрŠµŠŗрŠ°ŃŠ½ŃƒŃŽ Š²Š¾Š·Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒ Š¾Ń‚Ń€Š°Š±Š¾Ń‚Š°Ń‚ŃŒ Š½Š°Š²Ń‹ŠŗŠø Strong Lady Š½Š° сŠµŠ±Šµ, Š½ŠøŠŗŠ°ŠŗŠ¾Š³Š¾ ŠæрŠµŠ“ыŠ“ущŠµŠ³Š¾ Š¾ŠæытŠ° Š½Šµ трŠµŠ±ŃƒŠµŃ‚ся, Š²Ń‹ Š¼Š¾Š¶ŠµŃ‚Šµ Š±Ń‹Ń‚ŃŒ Š¾Š“Š½Š¾Š¹ ŠøŠ»Šø Š½ŠµŃŠŗŠ¾Š»ŃŒŠŗŠøŠ¼Šø Š“Š°Š¼Š°Š¼Šø. Pieredzējis apakŔējais piedāvā lielisku iespēju uz sevis trenēt Bargās Kundzes iemaņas, iepriekŔēja pieredze nav nepiecieÅ”ama, varat bÅ«t viena vai vairākas kundzes, pretÄ« neko neprasu. Varu izbraukt uz laukiem.
Vakar 21:20

Anally

ŠŸŃ€ŠøŠµŠ·Š¶Š°Š¹, трŠ°Ń…Š½Šø, уŠµŠ·Š¶Š°Š¹. ŠœŠ¾Š¶Š½Š¾ Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠ¾ ŠøŠ¼ŠµŃ‚ŃŒ Š¼ŠµŠ½Ń Š² рŠ¾Ń‚ Šø Š² ŠæŠ¾ŠæŠŗу, Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ Š² Š³Ń€ŃƒŠæŠæŠµ. ŠœŠ¾Š³Ńƒ Šø ŠæрŠ¾ŃŃ‚Š¾ Š¾Ń‚сŠ¾ŃŠ°Ń‚ŃŒ с Š¾ŠŗŠ¾Š½Ń‡Š°Š½ŠøŠµŠ¼ Š¼Š½Šµ Š² рŠ¾Ń‚. ŠÆ ŠæŠ°ŃŃŠøŠ². ŠŠ°Š“ŠµŠ½Ńƒ Š¶ŠµŠ½ŃŠŗŠ¾Šµ Š±ŠµŠ»ŃŒŠµ, чуŠ»ŠŗŠø, ŠæŠ»Š°Ń‚ŃŒŠµ Šø ŠæŠ°Ń€ŠøŠŗ. ŠŸŠ°ŃŃŠøŠ²Š½Š°Ń сучŠŗŠ° Š²Ń‹ŠæŠ¾Š»Š½Šøт тŠ²Š¾Šø Š¶ŠµŠ»Š°Š½Šøя. Štbrauc, izdrāz, aizbrauc. Var rupji drāzt mutē un dupsÄ«, var vairāki. Varu arÄ« tikai nosÅ«kāt ar beigÅ”anu man mutē. Esmu pasÄ«vs. UzvilkÅ”u sievieÅ”u veļu, zeÄ·es, kleitu, parÅ«ku. PasÄ«va kucÄ«te izpildÄ«s tavas vēlÄ“Å”anās.
Vakar 21:04

Kundzei$$ (34)

rus/lv Patstavigs attalgojums jaukai Kundzei, velams virs 40+ gadiigai. Kura prot, kurai patik. Sikak visu sarakste izrunat. Paldies.
Vakar 20:40

Aleksandra (34)

Foot fetish piekritējiem, footjob, tramplings, ballbusting, pielÅ«gÅ”ana, dominÄ“Å”ana footfetish ietvaros no slaidas, koptas un jaukas jaunkundzes. Ir pieejamas arÄ« flagelācijas sesijas, handjob, ar dominÄ“Å”anu. Netālu no centra, tÄ«rā skaistā dzÄ«voklÄ«, konfidenciāli. !!!Nekas cits vairs netiek piedāvāts un sarunāt nevar!!! 1stunda, 100ā‚¬ Piedodiet, bildes nesÅ«tu, garās sarakstēs neiesaistos. Raksti un brauc ciemos! ) Telegram @Zhutj zhutkaja6 LV/ENG/RU
Vakar 20:35

Prombūtnē: Vakar 21:58Haris (57)

Vēlos iepazīties ar sievieti, kuru interesē bdsm.
Vakar 20:20

Pavadoni (37)

Sveika, neticu ka Ŕeit ir reaali ko taadu atrast bet nu pameeginaat var;) mekleeju jauku un atveertu meiteni-pavadoni vakara pasākumam. Gribeetos Lai esi smuka ar izteiktaam kruutiim( mana vājiiba). Ja viss ok un esi apmierinaata varam tikties regulaari. Apzinos ka saadas meitenes nav briivas, Tapeec netraucee ja esi arii attieciibaas, slepeniibu garanteeju un nejaukŔanos tavaa privaatajaa dziive. Protams dponsoreeŔu Tevi Lai vari sapuceeties, Lai aizraujas elpa Tevi redzot. Ja esi Taada un veletos ko taadu piedziivot, dod zinju
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt