PUH.lv » Sado-mazo » Gunca

Ievietots: mai. 2023 | Lasīts: 264 | Sludinājuma ID: #7014399

Gunca (54 gadi)

Gribu strapon, spermu, palaizisu
  • Gunca (54 gadi) (Foto!) vēlas sado-mazo iepazīšanās (#7014399)
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF7014399 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7014399
Vārds Gunca
Vecums 54
Pilsēta lv Vidzeme
E-pasts gpa***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots mai. 2023
Lasīts 264

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

mai. 2023

br

strogomu Gospodinu nuzen pokornij rab, zelateljno mazahist
mai. 2023

Deren (35)

Meklēju Kundzi pastavīgas bdsm prakses realizēšanai. Protu ķermeņa masāžu labi strādāju ar mēli. Prioritāras prakses ir femdom, pēriens, anāla stimulācija, spēles uz kontrastiem (ledus/ vasks), dažāda veida deprivācijas. Konfidencialitāti, tīrīgumu, vietu un aksesuāru klāstu nodrošināšu, esmu mobīls. LV/ RU/ eng.
mai. 2023

mr

fistuju, rastjagivaju anal, vozmozni drenaz clena i porka, igri s jajcami
mai. 2023

Orģijās zem kaifa (42)

Esmu precēts izvirtigs vīrietis 42, 186, 86, 18cm Mans fetish ir dzīvajā redzēt un pievienoties narkomānu trakulīgā seksa/ orģijās / grupseksa. Ir bijusi vairākkārt pieredze ar ielas prostitūtem / narkomāniem -es viņiem maksāju , viņi pirms seksa ņēma sev lielu devu, ko uzreiz lietoja un mani jau gulta gaidīja gandrīz azlidojusa gumijas kukla, gatava visam / eksperimentiem , izvirtībām / tematisko Porno skatīšanai/ orģijām / grupveida seksam/ lomu spēlēm/ biseksuāliem priekiem … Zem kaifa teka un trakulīgi gribēja rupjo izvirtigo seksu. Kaut gan viņai vajadzēja nostrādāt un realizēt manas vēlmes (pieaicināt draudzeni un vismaz savu mīļāko / pazīstamo , iedot viņiem ķīmijas palielu devu lai nekautrējās un smadzenes pārslēdzas vienīgi uz nekitro seksu un izvirtībām )… Mēs glāstijam viens otru un runājam par savam izvirtībām pieredzēm . Dažreiz traka / pilnībā izvirtiga pieredze bija šokējoša , bet ļoti uzbudinoša. Tā mēs dažādi kaifojjam līdz rītam vismaz , atkārtojam seksa dopingu un turpinājām nekitribas un dažādas izvirtulibas lidz pat 2 diennaktīm. Interesantāk tikties ar seks pāri / narkomāniem un zem paša kaifa…Sieviete tek zem kaifa, grib pisties visas cauruminas, lai viņu vienlaicīgi drāž vismaz divatā .. Vīrieti uzbudina lomu spēles , sieviešu vēlīna , strapons, feminizacija un atklāti runa , ka zem kaifa jūtas ka kuce, pasīva pakļāvīga mauka un sukataja . Un sieviņa tūlīt sāk viņu pārģērbt sieviešu vēlīna un uzkrāso lupas ar acīm , tad skūpsta krusu galus un pastiep anusu ar fistingu un straponu. Pašam man patīk viņu drāzt dziļi anali un vaginu smērēt ar kaifu kamēr viņa beidz .. Tad ar savu locekli pieskaros puiša lūpām un uzreiz jutu ka man taisa foršu minētu . Tad ar anālo lubrikantu kopā ar kaifu sagatavoju pasīvas maucīnas anusu un lēni ievadu pimpi-patīk skatīties ka vīrietis sāk dziļi elpot un vaidēt no kaifa. Bet viņa loceklis tek. Es painteresējos vai kucīte var beigt no anala seksa-un pateica ka to DĀR regulāri . Man ienāca vēlme arī tā pamēģināt .. Vēl es vairākkārt vēroju un piedalījos geju/ narkomānu grupveida seksa dažādas pritonas, dzīvokļos , videozales un saunas. Zem kaifa pārsvara visi sāk uzvesties mauku lomā, skatīties tematiskas pornikus , sūkāt , atbīdīt pakalju un lūdza viņus padrazt, katrs gribēja saņemt anālo orgasmu-tik ar drazejiem parasti pašvaki -visi pārvēršas par kucēm zem kaifa, un gandrīz nevienam nestāv , nabadziņi suka viens otram , locekli tek , bet nestāv … Puisi ar lubrikantu smērē savus analus arī patiesi ar kaifu un sāk vaidēt no baudas. Visi grib nopisties dirsa , bet neviens nevar kārtīgi ievest savu tekošu bet mīksto pimpi. Tad viņi sāk izmantot straponus un fistot-tā maucinas sasniedz orgasmus un izlej spermu. Daži fantazē par nobriedušiem, iedzērušām tetukim , ko grib aicināt , vai stāsta savus izvirtigus seks piedzīvojumus ar aktīviem vīriešiem , daži fantazē par mazgadīgajiem skolniecēm , kuras grib sakacot ar kaifu un tad izvarot… Daži sapņo
mai. 2023

Iztapīgais Lords (37)

Justos pagodināts, ja man tiktu dota iespēja iepazīties ar savu pirmo Bargo Kundzi, Lesbi Kundzēm, vienkārši Jautrajām Sadistiskajām Draudzenēm vai Pāri. Tēmā ir daudz nerealizētu fantāziju kā kalpot un izdabāt. Ceru uz sapratni, maksas pakalpojumi neinteresē. Apzinīgu kalpošanu un iztapību apsolu. Piemēram - Gribu lai Kundzes amatieres novaksē pa skarbo man intīmo zonu, vai vienkārši nežēlīgi izrausta matiņus. Citu BDSM sastāvdaļu izmantošana procesa laikā apsveicama, var mani arī izdrāzt ar straponiem, tai skaitā deep troath stilā. Var uzkrāsot mani kā lētu mauku. Šim un citiem interesantiem variantiem pieejams jau šovakar. Хочу познакомиться со своей первой Mistress ili neskolko Mistress. Есть много нереализованных фантазий как обслуживать и баловать. Жду понимания, платные услуги не интересуют.
mai. 2023

sissy_chmo

v latgalii estj parenj ili neskoljko druzej, mozhno tipa gopnikov ili wpani, kotorim interesno pochmoritj, unizitj tipa raba, chmo, mozhno s ljubimi izvraschenijami. pokornij kak rab ili rabinja
mai. 2023

dlja nacinajuscih Mistress (37)

Bilo bi ocenj interestno bitj ucebnim posobijem dlja odnoi ili neskolko nacinajuscih Mistress. Poslusnij muzčina s previlikim udovolstvijem pomoit vasi poli, sdelaet polnuju uborku vasih apartamentov i drugiji dela po hozjaistvu. Nravitsa kogda nado mnoi strogo i stervozno dominirovajet, izdevajetsa i unizajet. Mogu i na avto otvesti, pomoč po šopingu, bitj v roli oficianta ili sobački i tak daleje. Mozete bitj odna, kompanija podruzek ili para. Opit dominirovanija neobezjatelnij, mozete na mne ucitsa bitj Strogoi Mistress. Obescaju bitj ocenj poslušnim. pokornim i ponimajuscim. Vzamen nicego nretrebuju, mogu vijehatj za predelami Rigi. Konfidencialnostj i parjadocnostj so svojei storoni obescaju.
mai. 2023

Trampling

Ты хочешь что бы тебя затоптали сапогами? Для нашей вечеринки с подружками ищем раба под наши сапоги и каблуки. Будет унизительно и больно! Вход платный.
mai. 2023

Kuci sexam (33)

Ищу послушную девушку любого возраста для жесткого секса с бдсм элементами сегодня . Можно без опыта . Все покажу и расскажу . Место есть . Я 33/ 187/ 80/ 19 . За бонус Meklēju jebkura vecuma paklausīgu meiteni rupjam sexam ar bdsm elementiem sodien . Vari būt bez pieredzes . Vieta ir . Es 33/ 187/ 80/ 19 par bonusu
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Элли (30 gadi) 2

Элли (30)

Буду рада видеть тебя
Vakar 22:30

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt