Ievietots: 10 aug. | Lasīts: 58 | Sludinājuma ID: #8005603

Bunker Cruising šŸ”„

Bunker cruising bar!
Alfrēda Kalniņa iela 4
Laipni lūgti ciemos pie mums katru sestdienu!!!
Mums ir bārs, atpūtas telpa, video telpa, privāta Ŕūpoļistabas telpa, gulta, bdsm istaba, gloryholes.

Nakts ir gara tāpēc cilvēki ierodas dažādos laikos!!!

Bunker Atmosphere-Swinger mix party(men, women, couple, bisex );
BiļeŔu cenas:
Pāris (lÄ«dz plkst. 23:00) - 10ā‚¬
Pāris (pēc 23:00) - 20ā‚¬
VÄ«rietim vienatnē - 50ā‚¬
Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS
Ar ieeju 23:00-01:00 BEZMAKSAS Ŕots
Atvērts pasākums-nav jāpierakstās!!!
Bunker Cruising bar
Alfrēda Kalniņa iela 4!!!
Laipni lūgti:( vīrieŔi, sievietes, pāri, bisex vīrieŔi)!
  • Bunker Cruising šŸ”„ (Foto!) vēlas sado-mazo iepazÄ«Å”anās (#8005603)
Sludinājuma ID #8005603
Vārds Bunker Cruising šŸ”„
Pilsēta Rīga, Centrs
E-pasts cru***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 10 aug.
Lasīts 58

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
10 aug.

Draudzibai. (55)

RÄ«dzinieks vēlas iepazÄ«ties patstāvÄ«gai draudzÄ«bai ar maza auguma slaidu jaunaku biklu, klusu sievieti. Sex otrā plānā. Piedāvāju jutekliskas tikÅ”anās. Tas nav komercs piedāvājums. man augums 182cm.
10 aug.

Š”Š¾ŃŠŗу/sukataju (34)

ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . Š˜Ń‰Ńƒ ŠæŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½ŃƒŃŽ сŠ¾ŃŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ Š½Ń€Š°Š²Šøтся ŠæŠ¾Š“чŠøŠ½ŃŃ‚ŃŒŃŃ , сŠøŠ“ŠµŃ‚ŃŒ Š½Š° ŠæŠ¾Š²Š¾Š“ŠŗŠµ Šø ŠŗŠ¾Š»ŠµŠ½ŃŃ… , сŠ¾ŃŠ°Ń‚ŃŒ ŠŗŠ¾Š³Š“Š° сŠŗŠ°Š¶ŃƒŃ‚ , фŠµŠ¹ŃŃ„Š°Šŗ, ŠšŃƒŠ½Šø , фŠøŠ½Š³ŠµŃ€ŠøŠ½Š³, сŠŗŠ²Šøрт , ŠøŠ³Ń€ŃƒŃˆŠŗŠø Šø Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¹ сŠµŠŗс Š²Š¾ Š²ŃŠµ Š“ырŠŗŠø . Š˜Ń‰Ńƒ Š“Š»Ń Š±Š“сŠ¼ Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½ŠøŠ¹ Š±ŠµŠ· ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†ŠøŠø . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Šø Š°Š²Ń‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ Š² юрŠ¼Š°Š»Šµ . Š›ŃŽŠ±Š»ŃŽ Š½ŠµŠ¾Š±Ń‹Ń‡Š½Ń‹Šµ Š¼ŠµŃŃ‚Š° Šø Š·Š°Š±Ń€Š¾ŃˆŠŗŠø . Š’Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚ Š·Š½Š°Ń‡ŠµŠ½Šøя Š½Šµ ŠøŠ¼ŠµŠµŃ‚ Cau . Meklēju paklausÄ«gu sukataju kurai patÄ«k pakļauties , sēdēt uz pavadām un ceļiem , sÅ«kāt kad teikÅ”u , Facefuck , kuni , fingering , squirt , mantiņas un rupjÅ” Sex visos caurumos . Meklēju bdsm attiecÄ«bām bez komercijas . Vieta un auto ir jurmala . PatÄ«k neparastas vietas un pamestas ēkas . Vecumam nav nozÄ«mes
Dominants 7
10 aug.

Dominants

Dominants, ar pieredzi, labprāt uzaicinātu uz tasi kafijas un iepazÄ«tos ar paklausÄ«gu (vai ne tik) meiteni priekÅ” BDSM sesijām, bondāžas, pēriens, paklausÄ«ba, spēles ar mantiņām, stingrs sex ja gribi. NesteidzÄ«gi apspriedÄ«sim Tavus tabu un vēlmes. Ja bÅ«s abpusēja simpātija sarunāsim tad ko. Varu pastāvÄ«gi sponsorēt.
Š”Š¾Š¼ŠøŠ½Š°Š½Ń‚ 8
10 aug.

Š”Š¾Š¼ŠøŠ½Š°Š½Ń‚

Š”Š¾Š¼ŠøŠ½Š°Š½Ń‚ с Š¾ŠæытŠ¾Š¼ ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃŠøт Š½Š° ŠŗŠ¾Ń„Šµ ŠæŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½ŃƒŃŽ (ŠøŠ»Šø Š½Šµ Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ) Š“ŠµŠ²Š¾Ń‡Šŗу Š“Š»Ń Š“рŠµŃŃŠøрŠ¾Š²ŠŗŠø Šø ŠæŠ¾Ń€Š¾Šŗ, Š±Š¾Š½Š“Š°Š¶Š°, ŠøŠ³Ń€Ń‹ с ŠøŠ³Ń€ŃƒŃˆŠŗŠ°Š¼Šø, Š‘ŠµŠ· сŠæŠµŃˆŠŗŠø Š¾Š±ŃŃƒŠ“ŠøŠ¼ тŠ²Š¾Šø тŠ°Š±Ńƒ, ŠæŠ¾Š¶ŠµŠ»Š°Š½Šøя Šø ŠæрŠø Š²Š·Š°ŠøŠ¼Š½Š¾Š¹ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøŠø Š“Š¾Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ¼ŃŃ Š¾ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø. ŠœŠ¾Š³Ńƒ ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Š¾ ŠæŠ¾Š“Š“ŠµŃ€Š¶ŠøŠ²Š°Ń‚ŃŒ фŠøŠ½Š°Š½ŃŠ¾Š²Š¾.
10 aug.

br

strogomu gospodinu nuzen pokornij rab-mazahist, stingram saimniekam vajag padevīgu mazohistu vergu
10 aug.

Janis (42)

1. grupas invalīds staigājot ar vieni spieķi labprāt kādam maŔīna nosukas ar beigām man mute. no tevis bonusins 15. eir atrodos Tīraines iela 13. skanija centra ja intrese zvani un brauc. 297mm36mm790
10 aug.

Meklēju mīļāko (25)

LV/RU/ENG . Cau . Es 25/187/80/18 . Patīk vecākas slaidas sievietes un rupjas Sex . Meklēju kādu slaidu ar formām sievieti 45+ kurai patīk jaunie puisi ar labu locekli un potenciju patstavigam mīļāko attiecībām . Vieta un auto ir . Patīk Sex pie dabas . Nav komercija . Konfidenciāli .
10 aug.

Piedāvāju 100eur (40)

Piedāvāju 100eur sievietei par īsu tikŔanos manā auto
10 aug.

Izvirtulis

Izvirtulis grib izvirtīgas sievietes.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt