PUH.lv » Sado-mazo » Iwillpeeonyou

Ievietots: 2 feb. | Lasīts: 38 | Sludinājuma ID: #7648004

Iwillpeeonyou

Alternatīva meitene piedāvā zelta lietu un pērienu, strapon un ballbusting! NEKO CITU! Par bonusu! Raksti e-pastu. Čatotāji var doties 3 mājas tālāk.
Sludinājuma ID #7648004
Vārds Iwillpeeonyou
Pilsēta lv
E-pasts iwi***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 2 feb.
Lasīts 38

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

2 feb.

Pa īstam (54)

Ja Tavs aicinājums ir atrast vīrietis kuru drīkst un vajag sodīt pazemot tad noteikti uzraksti.
SPERMAS KUCI (46 gadi) 8
2 feb.

SPERMAS KUCI (46)

VAJADZIGA PATSTAVIGA SUKATAJA RAKSTIT, ZVANIT. MAN PATIK FIMET. IR DAUDZ VIDEO, KA MAN SUKA, MASTURBE MASINA UTT... TEL 269-07-005
2 feb.

Hugo (32)

Iepazīšos ar simpātiskuu meiteni, kura vēlas paplašināt savu seksuālo dzīvi un baudu. Pa laikam lai tiktos tikai mēs divatā, tas ir 1+1, un pa laikam, lai kopīgi paseksotu formātā pāris+pāris. Tev jābūt 18-45g. Esmu kopts, simpātisks vīrietis, 32g. , ar auto, tāpēc piedāvājums spēkā visā Latvijā.
2 feb.

xmrx (30)

Atsaucies, ja esi tikumīga, kārtīga, kautrīga meitene, kura ir audzināta, lai būtu priekšzīmīga, pareiza un visiem sabiedrības priekšrakstiem atbilstoša daiļā dzimuma pārstāve, ar kuru apkārtējie lepojas un uzskata par paraugu citām. Taču, neraugoties uz iepriekšminēto Tevī ir slēpta un spēcīga vēlme ļauties.... kaislei un baudījumam.... Pats esmu simpātisks, kopts vīrietis, kurš vēlas padarīt Tevi par savu personīgo palaistuvi... ... Konfidenciāli, diskrēti, slepeni. Regulāram, neķītram baudījumam... .... . Rīgā vai jebkurā citā pilsētā. Man mazliet virs 30g. Tevi vēlos - 18-35g. jaunu. Der arī variants, ja Tu esi attiecībās vai precēta un vēlies izrauties no rutīnas, un kļūt par cita virieša slepenu personīgo padauzu - baudpilnākam seksam nekā Tev tas ir šobrīd.
2 feb.

Cuckold pari

Sveiki . Meklēju cuckold pari . Gribu rupji izdrazd sievu mute vira klātbūtne un beigt uz sejas vai mute un lai vīrietis pēc tam visu apēda . Kam interese rakstiet . Viss konfodenciali . Vieta mana . Neparastā . Jurmala . Nav komercija .
2 feb.

Neparastā vieta

Sveiki . Meklēju meiteni kurai trūkst adrenalīna un gribas Sex vai kuni ar nepazīstamu vīrieti neparasta vieta . Vieta ir jurmala . Kam interese rakstiet . Bez garām sarakstēm . Konfidenciāli . Nav komercija . Привет . Ищу девушку которой не хватает адреналина и хочется секса или Куни с незнакомцем в необычном месте. Место в юрмале . Кому интересно пишите . Без долгих переписок . Конфиденциально . Не коммерция .
2 feb.

Kuni 30e

Labdien . Piedāvāju sievietem pa ātro beigt . Uztaisīšu kuni jūsu mašīna . 30 e viena reize . Dzintari . Добрый день . Предлагаю девушкам кончить по быстрому . Сделаю куни в вашей машине . 30 е один раз . Дзинтари
2 feb.

Raksti (56)

Tiek meklēts kucīte vai pāris bdsm sesijai. lūdzu rakstiet ja konkrēti vēlaties satikties. un nevajag uzdot dumjus jautājumus. Iespējams daudzkas tapēc rakstat ko vēlaties. Nesūtiet foto no interneta iegūtus.
2 feb.

cuckold bottom (38)

Для индивидуальных удовольствий или мероприятия. Полный новичок, готовый в нижней роли на всевозможные эксперименты, чтобы разнообразить мазохистский опыт. От самых легких удовольствий (вылизывание по команде, домработница, компаньон в шопинг-турах, домашнее животное, массажист и т. д. ) до чего-то достаточно тяжелого (боксерская груша, подарок на именины, арестант, арестантка, объект вощения и обвязки, стриптизерша и т. д. ). Я хочу, чтобы первая хозяйка, строгая дама или веселая компания женщин были адекватны моему воспитанию, наделены чувством юмора и мерой. Если у вас есть идеи или нереализованные фантазии, не стесняйтесь делиться, я их рассмотрю. For individual pleasures or an event. A complete beginner ready in the bottom role for all kinds of experiments to diversify the masochistic experience. From the mildest pleasures (licking on command, housekeeper, companion on shopping tours, pet, masseur, etc. ) to something quite heavy (punching bag, name day gift, prisoner, prisoner, object of waxing and strapping, strip dancer, etc. ). I want the first hostess, the stern lady or the fun group of women to be adequate for my upbringing, endowed with a sense of humor and measure. If you have ideas or unrealized fantasies, feel free to share, I will look into them. Individuāliem priekiem vai pasākumam. Pilnīgs iesācējs gatavs apakšējā lomā uz visdažādākajiem eksperimentiem mazohista pieredzes daudzveidošanai. No vismaigākajām izpriecām(atlaizīšana pēc pavēles, mājkalpotājs, pavadonis šopinga tūrēs, mājdzīvnieks, masieris u. c. ) līdz kam diezgan smagam (boksa maiss, vārda dienas dāvana, gūsteknis, ieslodzitais, vaksācijas un straponēšanas objekts, striptīza dejotājs u. c). Pirmās saimnieces, bargās kundzes vai jautro sieviešu grupiņu manis audzināšanai vēlos adekvātas, ar humora un mēra izjūtu apveltītas. Ja ir idejas vai nerealizētas fantāzijas, droši padalieties, izskatīšu.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Taya 6

Taya

С удовольствием порадую тебя оральными ласками и нежным телом) Есть классика и дополнения, часовая программа и 30 минут. Строго индивидуально и конфиденциально. Без подруг, друзей и предоплаты. Пиши я жду именно Тебя
Šodien 12:30

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt