PUH.lv Ā» Sievietes meklē vÄ«rieti seksam Ā» šŸ“Alisa šŸ“

Ievietots: aug. 2019 | Lasīts: 738 | Sludinājuma ID: #3700312

šŸ“Alisa šŸ“ (26 gadi)

ā¤ļøŠ–Š“у Š² Š³Š¾ŃŃ‚Šø
Š–ŠøŠ²Ńƒ Š² Š¦ŠµŠ½Ń‚Ń€Šµ!
ŠŸŠøшŠø WhatsApp +37128112755
Š¤ŠžŠ¢Šž ŠœŠžŠ˜ šŸ’Æ ā¤ļø
  • šŸ“Alisa šŸ“ (26 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti seksam (#3700312)
Sludinājuma ID #3700312
Komerciāls sludinājums
Vārds šŸ“Alisa šŸ“
Vecums 26
Pilsēta lv Rīga
E-pasts ali***@inbox.lv Parādīt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu
Uz Å”o sludinājumu var atbildēt tikai reÄ£istrētie lietotāji.
Ienāciet vai Reģistrējieties

Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots aug. 2019
Lasīts 738

Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Š’Š«Š•Š—Š”šŸ’—OUTCALL (25 gadi) 5

Š’Š«Š•Š—Š”šŸ’—OUTCALL (25)

IZBRAUCU šŸ‘„Ä»oti seksÄ«ga, smuka brunete ar lielam krutim (7. izmers) atbrauks ciemos.. Ja velies labi pavadit laiku, zvani un visu sarunasim! šŸ’—Š¢ŠžŠ›Š¬ŠšŠž Š’Š«Š•Š—Š”šŸ’—ŠœŠ¾Š»Š¾Š“Š°Ń, ŠŗрŠ°ŃŠøŠ²Š°Ń Š±Ń€ŃŽŠ½ŠµŃ‚ŠŗŠ° с Š±Š¾Š»ŃŒŃˆŠ¾Š¹ Š½Š°Ń‚ŃƒŃ€Š°Š»ŃŒŠ½Š¾Š¹ Š³Ń€ŃƒŠ“ью 7 рŠ°Š·Š¼ŠµŃ€Š°, ŠæрŠøŠµŠ“у Šŗ тŠµŠ±Šµ Š² Š³Š¾ŃŃ‚Šø Š“Š»Ń ŠæрŠøятŠ½Š¾Š³Š¾ Š¾Ń‚Š“ыхŠ°. ŠŠµ Š¾Ń‚ŠŗŠ°Š·Ń‹Š²Š°Š¹ сŠµŠ±Šµ, Š·Š²Š¾Š½Šø. Š¤Š¾Ń‚Š¾ рŠµŠ°Š»! 2šŸ’—2šŸ’—3šŸ’—4šŸ’—0šŸ’—8šŸ’—8šŸ’—6 CALL ME!
Å odien 0:13

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt