PUH.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Ищу девушку

Ievietots: jūn. 2023 | Lasīts: 171 | Sludinājuma ID: #7070254

Ищу девушку

€€ молодой девушке за минет, сейчас. пиши на э-почу. Всё между нами. можно на постоянной основе по договорённости.

€€ jaunai meitenei minetam, tagad. rakstiet uz e-pastu. Viss starp mums. iespējams pastāvīgi pēc vienošanās.
Sludinājuma ID #7070254
Vārds Ищу девушку
Pilsēta lv Rīga
E-pasts ale***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots jūn. 2023
Lasīts 171

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti seksam"
Toggle table/grid view button

jūn. 2023

Viking sex

Vikinga tipa vīrietis, sportisks, izteikti dominējošs. Meklēju pakļauties gribošu sievieti, mežonīgam, visa veida seksam. Ja tev patīk, ka tev ieķeras matos un pavelk aiz matiem, drāžot saspiež kaklu, kamēr spēcīgiem grūdieniem loceklis tiek ievadīts tevi, tad mums sapasēs. Dievinu beigt iekšā, lieliski, ja tev tas patīk un to var, esmu vesels vīrietis. Rīga. Regulārām tikšanās reizēm, ne tikai gultā!
jūn. 2023

Stojax

Samaksašu gribošai koptai sievietei kura velas kartigu drazienu, kunilingu, un panemt 18cm cietu locekli aiz vaiga. Es ar vietu. Ir ari auto! Tiekamies, daram un baudam:) Заплочу хотящей, ухоженной женщине котороя хочет капитальный трах, куни и взять за щеку толстый 18см член. Я с местом. Есть машина. Встречаемся, делаем, кайфуем:)
Dupsi (34 gadi) 2
jūn. 2023

Dupsi (34)

Uzliec rokas uz sava dupša un paplet tā vaidziņus, lai es varu iestumt savu sejiņu tev dupsī un ar mēlīti tevi izlaizīt. Samīļošu dupsi, klitoru, lai mana seja ir mikla no tevīm. Esi to baudījusi un tev tas patīk vai arī vēlies to pamēģināt pirmo reizi, ja ir vēlme, tad dod ziņu. Ir arī seksa mantiņas ar kurām likt taviem caurumiņiem paplesties un tev notrīsēt no baudas. Pēc tam karsts sekss, ja protams vēlies. Es brīvs un sportisks vīrietis ar auto un savu vietiņu, lieki piebilst, ka ļoti nerātns. Esmu ļoti izglītots, nosvērts, neviens, kas mani pazīst neticētuu, ka man kas tāds varētu patikt, bet patīk! Gribu maucīgu sievieti! Rīga
jūn. 2023

Janis (23)

Здравствуйте дамы, я молодой парень который живёт в Литве, хотел бы пообщаться с девушкой( так как это сайт интим услуг, то разговоры на интимную тему, можете задавать вам интересующие вопросы), разговариваю на русском и латышком. Если интересно пишите в ватсапе +37Об4бО9I0б
jūn. 2023

Markus (33)

Šodien esmu Daugavpili. satiktos ar meiteni vai sievieti kam jaukām. ir vietiņa. ir auto. protams viss par bonusinu un dāvanu. Gaidu uzreiz numuriņu ja tevi interesē. lai nau laiks jāzaudē...
jūn. 2023

Alexxxis

Tikšos ar koptu dāmu kam patikamam un neķitram. Ļoti patīk oralas baudas, un kaisligs seks. Esmu mobils, ar auto un vietu. Atrodos pie daugavas stadiona! 177/ 90/ 18 varu atlidzinat ja bus reali tikties gribetaja!:) Встречусь с ухоженной женщиной для чего-то пикантного и возбуждающего! Очень люблю оральные ласки, и хороший секс. Я мобилен, с машиной и местом. Нахожусь у стадиона даугавы! 177/ 90/ 18 могу отблагодарить бонусиком:)
jūn. 2023

H (40)

Meitenei pa anālo seksu 150€
jūn. 2023

Meklēju mīļāko!!

Piedavaju 200e studenteij par tikšanos viss labāk būtu vienu jauku mīļāko ilgtermiņa ! Man 31 , sportisks un mobils jauks džeks ;) parējo sarunasim pie sarakstes ! Jauku dienu ! Ielenēm netraucēt!
jūn. 2023

Hi\\bonus sievietei (38)

Grib kada tikties par bonusu?vecuma lidz 50
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Dulce María real (23 gadi) 9

Dulce María real (23)

Hola, me llamo DULCE MARÍA REAL y soy una modelo trans de 23 años. Me caracterizo como una chica muy amable, de mente abierta y ansiosa por ser tan feliz como pueda todos los días. En mi tiempo libre, me encanta ir de compras al centro de la ciudad y luego ir a comer a cualquier restaurante con un amigo. Entonces, me encanta ir al cine y pasar un buen rato viendo las mejores películas en la cartelera. También me gusta mucho ir a dar un paseo por la naturaleza con mi bicicleta y desconectarme de absolutamente todo disfrutando del aire fresco y el medio ambiente que me rodea. Si mi perfil te ha llamado la atención, deberías saberlo y mi número es ¿Te atreves a hacer todas estas actividades a mi lado?
Vakar 19:00

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt