PUH.lv » Sado-mazo » Zestkij virt femdom

Ievietots: 22 apr. | Lasīts: 46 | Sludinājuma ID: #7798891

Zestkij virt femdom (50 gadi)

RAZVRATNIE UNIZENIJA ONLINE (WhatsApp, Telega, chat i Email-perepiska) V TECENIE 1, 5 h+ provodit Opitnaja, izobretatelnaja, roskosnaja pishnaja korpulentnaja MILFA BBW s ogromnoj grudju. FANTAZII dla BABORabov, a takze HUEsosok, PIZDAlizov, ZOPAlizov, PIDARKov, tainih KUKOLDov, SPERMOglotov, Svingerov, nevernih muzej i pereodetih v zenskoe KROSSdreserov:-)!!! Stojak garantirovan, tak i burnoe izzverzenie vulkana;)

Tvoja Danj objazatelna, moi tajnij PizdoRab!
  • Zestkij virt femdom (50 gadi) (Foto!) vēlas sado-mazo iepazīšanās (#7798891)
Sludinājuma ID #7798891
Vārds Zestkij virt femdom
Vecums 50
Pilsēta lv Rīga
E-pasts app***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 22 apr.
Lasīts 46

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

22 apr.

Lady Viola (39)

Обаятельная Доминантка с большим опытом проводит сессии DS. На повестке разнообразные фантазии и темы: страпон (разные размеры), феминизация, куннилинг и ануслинг, фистинг, принудительная мастурбация, фэйсситтинг, ЗД и другие сценарии в формате Госпожа-нижний. Сессии интересуют с нижними (могут быть и новички), понимающими психологию Темы. Конфиденциальность и адекватность проявляю и требую.
22 apr.

Verdzins (37)

Kopts normals virietis velas kalpot sievietei. Ir aptuvenas savas velmes. Ja kadai Kundzei ir intrese par patstāvigu vergu gaidišu ziņu.
22 apr.

mr1

fistuju, rastjagivaju anal, vozmozni drenaz clena i porka, igri s jajcam
22 apr.

Kungs BDSM (40)

Man ir atbrīvojusies verdzenes - apakšējās vieta pie manis. Esmu foršs, slaids Kungs BDSM tēmā ar daudzu gadu pieredzi, pie manis tu jutīsies drošībā un seksuāli aprūpēta, jaukas tikšanās BDSM gaisotnē un seksa spēles nodrošināšu. Ir inventārs, tava pieredze Tēmā nav obligāta. Tevi vēlams bez pārmērīga liekā svara. Izskatīšu variantus, droši raksti. LV, RU
22 apr.

Trampling

Ты хочешь что бы тебя затоптали сапогами? Для нашей вечеринки с подружками ищем раба под наши сапоги и каблуки. Будет унизительно и больно! Вход платный.
22 apr.

$$$.. (33)

Budu platitj za prijatnie vstrechji zhensine 45+ let. , mesto est. podrobnej emaile
Kārlis (33 gadi) 2
22 apr.

Kārlis (33)

Vīrietis vēlas kārtīgu pērienu! Vieta jūsu.
22 apr.

Fisting Meistars (40)

Esmu Fistinga meistars, tu esi sieviete, kurai patīk anālais un tu vēlies baudīt un kaifot no tā kā tev taisu Anālo Fistingu, jo tieši tā tas būs, patīk ari Vaginālo Fistingu taisīt. Vari būt iesācēja. Ievingrināšu tavu caurumu, ieslidināšu pacietīgi un nesteidzīgi, lai būtu ar kaifu, lai mana plauksta ar cimdiņu slīd tajā un tu no tā kaifo un baudi to vēl un vēl. Tu vari būt gan slaida, gan ar izteiktu figūru, brīva vai aizņemta, tas nav būtiski priekš mūsu baudas spēlēm. Plauksta man nav plata. Ir arī dažādas mantiņas ievingrināšanai un dažādām baudām. Man patīk arī citādas lieta un izdarības, arī sekss utt. Raksti, esmu ar pieredzi, kas šajās lietās ir ļoti būtiski. Viss droši un ar konfidenciāli. Var arī EN, RU.
22 apr.

Maigi Bargi (50)

Ja esi pakļāvīgs un pieklājīgs vīrietis, kurš vēlētos pakļauties precētam pārim un orāli viņus apkalpot, tad raksti mums. Ir daudz spēļmantiņu, pātadziņas arī strapons. Mums tas patīk kā rotaļa, nedaudz bargi nedaudz maigi. Tev būs jāprot par TO pateikties. Ja vēlies saņemt atbildi, tad lūdzu norādiet savus parametrus. Rīga
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Nika (27 gadi) 2

Nika (27)

150 Жду в гости центр . Приятно проведем время с профессиональным массажем и пикантной концовкой WhatsApp 2023️♥️8553 Фото мои
Šodien 2:23

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt